FODMAP Dietisten stellen zich voor

Hier kunt u alle diëtisten vinden die gespecialiseerd zijn in begeleiding bij darmklachten, prikkelbare darm syndroom en het FODMAP dieet. Alle fodmapdietisten zijn opgeleid volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en updates door Monash Universiteit en door opleiding gegeven door Sigrid vd Marel-Sluijter.

De genoemde fodmapdietisten op deze pagina zijn gewend zijn om online te begeleiden. De diëtisten werken op locatie en zijn ook gewend om te werken via videobellen zoals ZOOM, Teams of een ander beveiligd programma.

Stuur de diëtist een bericht voor meer informatie.

Fleur Haarlem-Swinkels

Hallo, ik ben Fleur Haarlem-Swinkels en ben online diëtist. Ik ben in 2022 geëmigreerd naar Spanje en help vele mensen uit verschillende landen als online diëtist. Met mijn holistische aanpak kijk ik naar meer dan alleen hoeveel je eet, maar ook wat je eet, je leefstijl, leeftijd, afkomst en activiteit.

Ik ben gespecialiseerd in PDS, FODMAP, aankomen, afvallen en het krijgen van meer energie.

Je kan mij bereiken via:

Tel: 0619933461

E-mail: fleur@vodiservice.nl

website: https://dietistfleur.nl/

Eline Zuiderwijk

Hoi allemaal! Ik ben Eline, 36 jaar en inmiddels al 12 jaar werkzaam als diëtist in mijn eigen praktijk. Ik werk zowel face-to-face in mijn praktijk in Leidschendam en Hellevoetsluis, maar doe ook heel veel online begeleiding via Teams. Ik ben gespecialiseerd in FODMAP en ik heb de afgelopen 8 jaar al heel veel mensen mogen helpen met het verminderen van hun darmklachten. Ik zet vaak het gedeeltelijke FODMAP dieet in, waarbij ik 1 of 2 productgroepen tijdelijk elimineer, zodat het dieet niet teveel stress geeft (‘help, wat mag ik nog wel eten?’) en goed vol te houden is.

Je kan mij bereiken of een kijkje nemen op mijn website via:

Tel: 06-14163760

E-mail: info@elinezuiderwijk.nl

website: https://dietist-elinezuiderwijk.nl/